LIIKUKKO NÄÄ?

Näe, koe ja innostu – uusia harrastusmahdollisuuksia lapsiperheille!

Tapahtumassa toimintaansa esittelevät seurat ja yritykset innostavat vierailijoita tarttumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin, ikään katsomatta! Tapahtuma on aiemmin järjestetty jo seitsemän kertaa suurella menestyksellä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 3000 kävijää.

Kuvia lauantaina 20.1.2018 järjestetystä tapahtumasta:

Vuoden 2018 tapahtumansuojelija Oulun legendaarinen A-maajoukkuejalkapalloilija Mika Nurmela.

Tunnelmia vuoden 2017 tapahtumasta:

Vuoden 2017 tapahtuman suojelina toimii kansainvälistäkin menestystä urallaan saavuttanut oululainen taitoluistelija Susanna Pöykiö!

Mikä on Liikukko Nää?

Liikukko Nää? -tapahtuman tarkoitus on tuoda esiin uusia mahdollisuuksia osallistua, kokea ja nähdä Oulun tarjontaa koko perheen virkistymiseen. Kaikki mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat perheille mahdollisuuksia tutustua toiminnallisessa hengessä erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Esittelypisteillä pääsee tutustumaan lajeihin ja jokaiselta pisteeltä löytyy myös jotain tekemistä. Lisäksi esiintymislavalla pääsee näkemään hienoja eri lajien esityksiä. Tapahtumassa ovat mukana Oulun ja sen lähialueen yrityksiä, seuroja ja järjestöjä. Päivän aikana yhteistyökumppanimme Osuuskauppa Arina ja Lidl tarjoavat tapahtumassa lapsille rajoitetun erän pientä välipalaa veloituksetta.

Tiesikkö, että Liikukko nää? järjestettiin Oulussa jo kuudennen kerran. Oulusta lähtöisin oleva tapahtuma on levinnyt jo ympäri Suomea, ja Kotkan kaupunki palkitsi viikonloppuna samalla konseptilla järjestetyn Liikut siä? -tapahtuman vuoden kotkalaisena urheilutekona!

Vuoden 2016 suojelijana toimi itseoikeutetusti kuningaskärppä Jari Viuhkola.

Jari Viuhkola; JCI Oulu

oulucons_magenta JCI-Oulu