LIIKUKKO NÄÄ?

Näe, koe ja innostu – uusia harrastusmahdollisuuksia lapsiperheille! Tule mukaan testailemaan eri lajeja!

Liikukko Nää? 2019 -tapahtuman suojelijana toimii supersuosittu Oululainen tubettaja HurHur ja päivän juontaa mm. Madventuresia tehnyt Juho Karjalainen Kuume Productionsilta.

Päivän aikana pääset muun muassa haastamaan HurHurin VR Heavenin ständillä virtuaalipelaamiseen!!! Lue lisää ohjelmasta täältä.

Mikä on Liikukko Nää?

Liikukko Nää? -tapahtuman tarkoitus on tuoda esiin uusia mahdollisuuksia osallistua, kokea ja nähdä Oulun tarjontaa koko perheen virkistymiseen. Kaikki mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat perheille mahdollisuuksia tutustua toiminnallisessa hengessä erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin.

Tapahtumassa toimintaansa esittelevät seurat ja yritykset innostavat vierailijoita tarttumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin, ikään katsomatta!

Esittelypisteillä pääsee tutustumaan lajeihin ja jokaiselta pisteeltä löytyy myös jotain tekemistä. Lisäksi esiintymislavalla pääsee näkemään hienoja eri lajien esityksiä. Tapahtumassa ovat mukana Oulun ja sen lähialueen yrityksiä, seuroja ja järjestöjä. Päivän aikana yhteistyökumppanimme Osuuskauppa Arina, K-Supermarket Joutsensilta, Cloetta ja Lidl tarjoavat tapahtumassa lapsille rajoitetun erän pientä välipalaa veloituksetta. Lisäksi paikalliset leipomot Pulla-Pirtti ja Meriläisen leipomo lahjoittavat maittavia välipalaleipiä kotiinvietäväksi.

Tiesikkö, että Liikukko nää? järjestettiin Oulussa jo seitsemännen kerran. Oulusta lähtöisin oleva tapahtuma on levinnyt jo ympäri Suomea, ja Kotkan kaupunki palkitsi viikonloppuna samalla konseptilla järjestetyn Liikut siä? -tapahtuman vuoden kotkalaisena urheilutekona! Tapahtuma on aiemmin järjestetty jo seitsemän kertaa suurella menestyksellä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 3000 kävijää.

Kuvia lauantaina 20.1.2018 järjestetystä tapahtumasta:

https://www.facebook.com/liikukkonaaoulu/

https://www.instagram.com/liikukkonaa/

oulucons_magenta JCI-Oulu