Perinteinen Liikukko Nää? -tapahtuma järjestetään 18.1.2020 Ouluhallissa. Tapahtuman ovet ovat avoinna klo 10-16. Tervetuloa!

Näe, koe ja innostu – uusia harrastusmahdollisuuksia lapsiperheille! Tule mukaan testailemaan eri lajeja! Katso tapahtuman ohjelma tästä.

Liikukko nää 2020 kartta

Mikä on Liikukko Nää?

Liikukko Nää? -tapahtuman tarkoitus on tuoda esiin uusia mahdollisuuksia osallistua, kokea ja nähdä Oulun tarjontaa koko perheen virkistymiseen. Kaikki mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat perheille mahdollisuuksia tutustua toiminnallisessa hengessä erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin.

Tapahtumassa toimintaansa esittelevät seurat ja yritykset innostavat vierailijoita tarttumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin, ikään katsomatta!

Esittelypisteillä pääsee tutustumaan lajeihin ja jokaiselta pisteeltä löytyy myös jotain tekemistä. Lisäksi esiintymislavalla pääsee näkemään hienoja eri lajien esityksiä. Tapahtumassa ovat mukana Oulun ja sen lähialueen yrityksiä, seuroja ja järjestöjä.

Tiesikkö, että Liikukko nää? järjestettiin Oulussa jo kahdeksannen kerran. Oulusta lähtöisin oleva tapahtuma on levinnyt jo ympäri Suomea, ja Kotkan kaupunki palkitsi viikonloppuna samalla konseptilla järjestetyn Liikut siä? -tapahtuman vuoden kotkalaisena urheilutekona! Tapahtuma on aiemmin järjestetty jo seitsemän kertaa suurella menestyksellä. Vuoden 2019 tapahtumassa vieraili yli 3500 kävijää.

Linkit faceboookkiin ja instagramiin

https://www.facebook.com/liikukkonaaoulu/

https://www.instagram.com/liikukkonaa/

oulucons_magenta JCI-Oulu